>Владислав Горанов в интервю за Тази сутрин по bTV стана ясно,

...
>Владислав Горанов в интервю за Тази сутрин по bTV стана ясно,
Коментари Харесай

Горанов: Няма смислена причина за хвърляне на държавата в политическа нестабилност

> Владислав Горанов в изявление за " Тази заран " по bTV стана ясно, че най-вероятно коледни добавки за някои пенсионери ще има и те ще са като тези за Великден. Тогава по 40 лева. за празника получиха най-възрастните с пенсии до до 321 лева, колкото сега е линията на беднотия.

Държавата щяла да задели около 50 млн. лева. от бюджета за добавките.

Относно настояването на бизнеса да отпадне втората година от майчинството Горанов счита, че това не е нужно, само че посочи, че следващата година се резервира размерът на компенсацията за този интервал – 380 лева. на месец.

Предпоставки за предварителни избори няма, апелите за това са заболели упоритости на хора, които не са подготвени да ръководят, разяснява още Горанов.

" Няма смислена причина за мятане на страната в политическа неустойчивост. Поведението на вицепремиера Валери Симеонов извън думите му към майките за деца с увреждания, за които се извини, не дава мотив за крайни дейности ", посочи той.

По думите му, в случай че водачът на НФСБ излезе от дребната коалиция, това ще бъде причина за неустойчивост, а на този стадий такива промени са нежелани.

Той разгласи още, че огромните в една коалиция постоянно страдат от дейностите на по-малките сътрудници.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР